Friday, October 8, 2010

TENANG DAN DAMAI


Terpanggil nak buat n3 ne, ikut gaya cam copy paste kat blog http://kisahseorangogy.blogspot.com/
Tapi gambar ne dari http://gardenat08.blogspot.com/ . Biasanya aku selak2 blog atau jengah2 umah yang meminati english style atau shabby2 chic ne. Umah dia orang sarat penuh barang. Ada yang susah nak beri laluan. (jgn mare). Walaupun gitu susunan barang & perabot serta cat rumah memainkan peranan yang penting tuk pastikan umah tak macam kedai. (jgn mare). Tapi umah kak haslina ne lain dari yang lain. Sedap mata memandang, luas pemandangan, tak serabut, cat rumahnya sejuk jer. Ni lah yang aku cari selama ini. Ceh wah! akan ku jadikan inspirasi kak. he3x




Thanks for Being My Friends