Monday, September 5, 2011

AKTIVITI MALAM

Terlebih rajin mak buyong meng updated blognya, he3x.....Al maklumlah kerja membasuh baju dah lama resign. Seronok3x.......dah 30weeks ni pinggang sakit, kepala asyik pening, baby plak asyik mengeras, kalau bergerak bergelombang manjang. Sebenarnya nak cerita aktiviti malam kami 3 beranak. Izzul buat homework. Tapi, mata asyik mandang tv jer. Rancangan feveret dia. Dari jam 7.00pm hingga 9.30pm di MNC TV. Sebenarnya dengan ibu & ayah dia sekali minat kartun2 ni...ha3x.....

Upin & Ipin Dan Kawan-kawan
Image Detail

Shawn The Sheep
Image Detail

 Oscar Oasis
Image Detail

Ooglies
Image Detail

Tapi sebab homework tak disiapkan petang tadi, nak jugak tunggu ayah dia balik kerja 7.00 malam........

Muka masam kena kaunseling ngan ayah


 Menggosok mata, katanya matanya pedih. Nak tido ler tu.

Ayah ngan anak sama, cam mana ler izzul nak buat homework tanpa tengok tv. Abis tv dah bukak, izzul tengok ler.

Akhirnya siap juga homework izzul, last sekali kena baca buku BACALAH ANAKKU siri 7. Dah nak habis pastu leh lah masuk siri 8.

Dan aktiviti ayahnya pulak,

p/s: Bukan buli suami yer, biasanya kalau hubby basuh baju aku lipat, sidai baju sama2. Bila aku masak, hubby basuh pinggan.....

Thanks for Being My Friends