Monday, December 13, 2010

KEPOH SKIT


Tengahari tadi masa lunch hour gi pusat bandar ngan kawan. Dia nak settlekan cukai pintu kat MPPG. So, parking kete mestilah kat bawah senang skit nak gi MPPG. Terpaksa menapak nak gi lunch kat tkt 2 pusat bandar. Balik menapak lagi nak menuju ke car park. Tentiba ternampak satu kenderaan yang tak asing di TV3. Apakah itu?

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Nampak ini di sini
Apa kes ea? Ke ada orang complain apa2 kat tv3. Alah! tengok jer lah nanti ADUAN RAKYAT. Abis citer.......

Thanks for Being My Friends