Tuesday, February 8, 2011

TEMPAHAN TERAKHIR

Macam nak tutup buku jer bunyi tajuknya. Tak der lah, orang kata alang2 menyeluk pekasam biar sampai ke rebungnya. So, x jadilah nak tutup kedai. N3 bertimpa2 ne sebelum aku kena demam yang teruk iaitu pada 29/01/2011. Last buat apam polkadot untuk 2 customer. memang x larat giler, dengan kepala yang terhuyung hayang pening, badan seram sejuk, tu yang buat pun ada tertambah warna lain. Maaf, kak mila ya, minta warna pink+merah+putih. Tapi ada sikit terselit warna purple dan terlambat hantar. Kak hazren pulak maaf ya kak, diatas masalah teknikal.

150pcs order by kak Mila


 

70pcs Apam Polkadot & 20pcs BCT order by Kak Hazreen


Sebelum tu ada 700pcs BCT tempahan untuk tahun baru cina. 
500pcs order by Ms.Ng & 200pcs order by Ms. Sia.
Nasib baik ada adik yang membantu. Dengan dia2 skali kena demam.....
Rasa macam dah tak mo lagi berkecimpung dalam dunia baking, tapi nak buat macam mana. Selagi ada permintaan, harus diteruskan........caiyok2x
(Banyak lagi tempahan yang x sempat bergambar sbb masa tu tgh mood demam)

Thanks for Being My Friends