Sunday, February 13, 2011

KASUT & NOREEN


Noreen bukanlah obses dengan kasut. Malah, prinsip hidupku guna barang tu selagi boleh guna. Tapi kalau ada yang sudi nak belanja "kasut". Mula2 pikir dulu x sampai 10 kali. Tu orang nak belanja kena pikir 10 kali. Tapi kalau guna duit sendiri 100 kali rasanya. Pastu dah masuk kedai belek2...rasa x suka blah jer. Kasut lama dah nazak sampai tak boleh nak betulkan lagi. Nak jahit tak boleh, nak tampal pun tak boleh lagi. Tapi sayang nak buang, last2 simpan jer tapi mesti beli yang baru. Noreen cerewet pasal belian barang2 peribadi ni. Pilih dari segi harga dulu pastu baru bentuk dan warna. Kalau mahal tu dari RM39 keatas. Tu yang kena pikir banyak kali. Kedekutnya si noreen ni. Selalunya beli kat pasar malam jer...Biar murah tapi leh ler tahan koman2 pun sampai setahun.

 Shopping kat Fabiano Ricco



Tapi kalau yang ne bila2 jer boleh beli...RM12 jer...he3x tuk dipakai di dalam rumah....cute jer lady bird ni.

Thanks for Being My Friends