Wednesday, February 9, 2011

GONG XI FAT CHOI

Macam biasa tiap2 tahun kami akan beraya 2 buah rumah untuk tahun baru cina. Tempat yang sama dan makan, makanan yang sama. Tapi memang syok dan meriah. Walaupun tiap2 tahun makan KFC. Free sapa tak mau...ha!3x

Di rumah CHIN, kawan sekerja hubby yang suka bergaul dengan orang2 melayu dan makan makanan orang melayu. Tahun lepas pun kami makan pizza....terima kasih tuan rumah sekeluarga semoga murah rezeki dan maju jaya....caiyok2x.
 Kekenyangan.........

 Tuan rumah sedang sibuk melayan panggilan telefon

 Dah ready nak bertolak ke sebuah lagi rumah iaitu rumah CHAN


Aktiviti seperti biasa kalau dah berkumpul isteri2 Miller ni...Gossip....he3x
Aktiviti di rumah CHAN





Tahun ni kurang sorang anak emran&waheeda (mirul)

Dan acara yang dinantikan.........
Memang tiap tahun kami akan pergi tempat yang sama tuk makan KFC, sampaikan perubahan kat restaurant ne pun kami dah hafal......tapi still x dapat layanan VIP.

 Posing maut ngan baby baru kak aida.......cute sangat....dah lama aku tak dukung baby.....rindu rasanya
 Kenkonon buat2 x nampak hubby nak amik gambar..aiceh
 Dan semestinya tiap tahun kami akan bawak balik ayam KFC. mana taknya 1 family 1 kotak......


Hubby kekenyangan......

Thanks for Being My Friends