Thursday, February 10, 2011

MOOD LARI KENA KEJAR

http://www.emocutez.com
Salam hari khamis semua, asyik lari jer mood happy bila masuk office. Cam ner ea nak buat? nak suh tukar posisi meja, siang2 dah ubah. masih lagi x dapat tangkap mood happy. Aku tau mungkin sebab gaji tak naik kot. (amacam misae? kita bakar kasi rentung)
http://www.emocutez.com
Rasa cam nak duk kat umah 24jam jer. Malas nak keluar rumah....oh! rumahku syurgaku. Mood nak baking, lagi ler jauh larinya. Tapi nak tak nak ari ni kena buat tart gak. Sebab esok customer nak datang amik. Ingat nak cuti lama2 dari membaking. Tapi x boleh, start ari ni sampai ahad jadual baking dah penuh terisi. Alhamdulilah rezeki.

Thanks for Being My Friends