Saturday, February 19, 2011

3 DARA PINGITAN KE KFC

Ehem2x....betul ke? Tak sangka pulak boleh berkumpul bertiga hari ini. Mulanya mek siah ajak pi celcom kat P.Bandar nak anto broadband dia yang sakit tenat. Mana taknya, disconnect manjang. Last2 bila dah sampai kedai, nak tutup pulak jam 2.00pm baru bukak balik. Alahai, dik akak naik rehat jam 2.00pm mana ni? Tak per ler mek norren call celcom careline jer le.  Cam biasa aku kena pau ngan 2 dara pingitan ni. Skali sekala berkumpul..apa ler salahnya. Enjoy...dengan gelak ketawa dan lawak menggeli hati dari mek siah. Mek cu lapor bebenor gamaknya.......Tambah skit berat badan tu...mek nengok kurus bebenor. Apa pun kami bertiga happy...sesangat..........Moh pi pesta lelayang........................


 Aku jangan lupa, tangkap gambar sendiri jer.

 Mek siah, ala2 usop(hantu kak limah balik)

Macam biasa, fenomena yang menggiurkan harus jadi tatapan.

Thanks for Being My Friends