Thursday, September 30, 2010

LAUNDRY ROOM


Orang ada kita pun nak jugak. Tapi berpada2 lah kawan. Ha! ruang kat belakang ne dahulunya aku buat store emergency. Barang tak nak letak belakang. Tapi bila dah ada idea nak wat apa ngan ruang belakang ne.....jeng3. Laundry room, orang melayu kata bilik membasuh....Dulu masa belum sambung umah yang seluas 4 kaki lebih ne ingat nak wat tempat masak jer. Tapi ada jiran tu letak mesin basuh, letak jer. So, nak kena tebuk lubang nak buat saluran air mengalir. Leceh lah. Tu yang aku letak mesin basuh aku kat toilet bawah. SETIAP ORANG PUNYA SELERA BERLAINAN. Tengok gambar2 ne boleh layan plak.













Ruang belakang yang serabut...kenkonon nyer nak wat laundry area. macam kat bawah ne sweet jer.

Thanks for Being My Friends