Monday, September 13, 2010

EKSIDEN LAGI.....BIASA....


Salam, Selamat hari raya aidilfitri minalaidil walfaizin maaf lahir dan batin. Best ayat tu walaupun dari seberang. Ha! nak citer apa jadi masa hari raya ne. Juadah hari raya yang wajib aku masak, ayam masak kari(resepi khas tuk hari raya aja), rendang daging dan sambal goreng. Tahun ne memang sedih sebab abah tak sihat. Sangkut kulit ngan tulang jer. Biasanya tiap2 tahun abah penggemar kari ayam kampung. Tapi tahun ne abah makan kuah jer. Tu pun sikit. Disebabkan along cuti sampai hari sabtu. Aku ambil kesempatan tu tuk balik kota tinggi. Sebab abah tak leh nak jalan jauh, jadi abah tinggal ngan along kat umah. Sebelum tu mak & adik beradik lain dah datang umah abah tuk beraya. Dalam perjalanan nak ke kota tinggi kami nampak ada kemalanngan. Yang eksidennya kete ngan kete tapi, satu terbalik satu lagi cuma remuk2 jer. Dah biasa kes cam gini kat area sini. Sebab tau2 jelah jalan kota ni macam ular. Tapi dah tau cam ular ada niat lagi nak bawak lelaju. Orang malaysia biasalah.....

Hi

Thanks for Being My Friends