Monday, June 28, 2010

LUNCH @ SDS

Wah! cakap nak diet, nak buang lemak yang dah lama bertompok tang peha, lengan, muka?, lagi2 tang perut ne.....akhirnya aku angkat bendera putih pada grilled chicken chop. Kenyang wooo....dah tu minum plak lemon tea. Ok ler tu tambahkan lemak yang dah sedia ada. Mula2 ingat nak makan roti jer. Tentiba plak ms. Ng jiran sebelah duk pelawa kat kami semua dia yang belanja. malu ah.....Last2 aku pilih sama macam dia grilled chicken chop. So, semua ikut order yang sama, malah air pun sama. Sepanjang sesi makan berlangsung dia orang ne cakap aku kelakar. Ye ke? izi pun terangkan lah yang si noreen ne memang cam ne. Kalau keluar ngan dia confirm akan gelak sakan punya.....Tu sebab kot aku tak kurus2, lagi2 tang muka yang sembab + tembam. Semalam aku cuma sarapan oat munchys, lunch oat munchys, tea time pun oat munchys......balik umah malam makan nasi kerabu...tu yang kenoning skit......kata kawan aku....Tu nak membunuh tu......Kadang aku terfikir, gemuk ke aku? 68kg = 167cm gemuk? jawapan yang ikhlas dari pengiraan BMI..........anda overweight.....tak ke gemuk tu. Tapi bila orang yang pandai jaga hati aku. Akan tegur, you tak gemuklah. Sesuailah ne......Jangan macam anoroksia...eeeeeeeeee......takut...tu tinggal tulang ngan kulit......(gambar credit to yahoo, lupa nak snap pic tadi)

Thanks for Being My Friends