Monday, November 29, 2010

PUCAT & MARRYBROWN


Hari ni aku macam tak bermaya. Tapi aku gagahi jua. Nak gi klinik ke tak ye? Selalu jer rasa lemah satu badan, macam kurang darah ada, muka pucat jer. Diri lama tak boleh........Rasa nak baring jer. Tapi ngeri lak kalau muka aku cam ne...Dah cam mayat hidup.


Hari ni lunch ngan member gi Marrybrown, baru kutahu makanan kat sini tak kena tax. So, harga yang dekat menu tu sama jer dengan harga yang akan kita bayar. Aku makan Chick-o-licious cuma tukar sos mushroom ke black paper. 2 ketul ayam.....kenyang....tapi masa taip n3 ne aku lapar balik.  (Untung Mawi & Ekin dapat makan free)

Thanks for Being My Friends