Tuesday, July 13, 2010

MIGRAIN MELANDA KEMBALI

Lama giler tak update blog, kurang ada perasaan rajin dan gigih berblog buat masa ini. Banyak punca migrain melanda, kesihatan yang kurang memuaskan buat masa ini, jenjiran yang berbudi pekerti lagi berhati mulia( ye ke?) tapi aku ada happy skit sebab abah dah mula sembuh dan mungkin minggu ne abah dah boleh balik. Selamat yang tak terhingga sebab dokter tak jadi nak amik air tulang belakang abah. Cuma................nyanyuk abah dah teruk. Nak buat cam ner kan? Abah dah tua dah 71 tahun pun. Masalah skang ialah siapa nak jaga abah kalau abang kerja pagi. Kena buat perbincangan ngan pak cik & mak cik ne. Almaklumlah abang hanya 2 beradik dan aku menatu tunggal buat masa sekarang. Apa pun ringan sama dijinjin berat sama dipikul. Tapi jawapan migrain melanda kembali sebab aku period....hu3x............... 

Thanks for Being My Friends