Tuesday, January 12, 2010

PTT & GPRS

Salam 12/01/2010, apa la boss aku ne ada jer kerja yang dia suh aku buat. apa2 ntah..nak activekan PTT ngan GRPS plak...3 handphone dah ok lagi 2 ne yang degil2 tak nak active...aku call org maxis tu dia kata pat dia semua dah on...aku plak bagi andaian yang mungkin saya duk kat dalam kontena tak cik tu yang susah sangat nak ok...he3x..apa pun mekasih bebanyak cik abang maxis. aku pun tergelak bila nungu lelama sangat kat abg maxis ne..mana tak nyer ngan hanphone kat tangan telefon kat telinga lagi...si kasma ambik gambo plak...kayo mak cik banyak handphone.........

Thanks for Being My Friends