Monday, December 2, 2013

~~DAH TUA-TUA BARU DAPAT~~

Apa tu dah tua-tua baru dapat? Ha! tu ayat yang keluar dari mulut mak. Ayat penuh "Herm....mmmm dah tua-tua baru dapat dapur lawo......he3x aku sengih jer. Sepupu aku pun jawab. "ye la dulu-dulu anak kecik lagi mana nak merasa. Anak-anak dah besar panjang ni barulah mak dapat merasa dapat dapur macam rumah murah siap table top, bilik air jamban duduk, nak buat kabinet dapur jer mak tak nak. Buat yang simple2 jer mak cakap. Tengok muka mak happy, tak sabar nak tunggu dapur dia siap.

Thanks for Being My Friends