Monday, December 2, 2013

BEZA BLOG LELAKI & BLOG PEREMPUAN

Aku setuju ngan pendapat blogger ni tentang beza antara blog perempuan ngan lelaki. Secara umumnya mesti korang dapat bezakan antara blog seorang lelaki dan blog seorang Perempuan bukan? Kebiasaannya blog lelaki ni simple je.. ada widget yang penting dan info entri yang ringkas dah lengkap rasanya.. tapi kalau blog perempuan ni memang susah nak terangkan.. memang berwarna warni dengan header yang menarik, widget dan javascript nya di mana-mana..haha, tapi apa apa pun memang kebanyakkan blog perempuan lagi cantik dan kemas dari blog lelaki. kenkadang siap ada lagu nikita willy dalam tu..hahhaa Tapi dalam kecantikkan dan kekemasan blog seorang perempuan ada benda yang kadang kala menyukarkan pelawat.. haa, apa tu? sudah semestinya kelajuan blog, lambat nak load abis.. banyak sangat java dalam tu..hahaha, tapi bukan semua perempuan macam tu gak.. ada gak blog lelaki camtu.. blogger yang rasa blognya berat leh cuba timbang berat blog anda .. Ni ada satu gambar yang menarik, bagaimana blog dapat diklasifikasikan..hahhaa 


hahaha, kan? payah nak scroll down sebab blog berat sangat.

Thanks for Being My Friends