Saturday, January 22, 2011

TEMPAHAN HARI LAHIR

Semalam masa lunch terima panggilan dari ibu osheen, nak menempah 100pcs BCT dan perlu dihantar sebelum jam 2.00ptg hari sabtu. Katanya untuk majlis hari lahir cucunya. Nasib baik aku memang dah siapkan blueberry shell untuk tempahan raya cina ni. Macam mana ya, kenalah buat lagi tart shell nya. Jarang yang request nak blueberry shell. Kebanyakkannya nak shell biasa saja. Nak jadikan cerita, jam 10.00pg ibu osheen, mak cik kenanga call nak tambah lagi 50pcs takut x cukup katanya. Skali lagi bernasib baik ngam2 150pcs dan ada lebih 5 biji jer blueberry shell. Terima kasih mak cik kenanga sebab sudi tempah BCT dengan kita lagi.


150pcs BCT

Dah macam logo Mercedes lah plak.....

Thanks for Being My Friends