Wednesday, January 5, 2011

UNDER CONTRUCTION


Rasanya nak kena tukar templete baru tuk tahun 2011 ne. Nak kena semua baru. Alamak! aku dah terlambat 5 hari untuk 2011. Ok2...pelan2 tukar ar......kasi semangat naik.....kasi tinggi itu keyakinan. Aku perasan yang pengunjung blog aku ni pun macam tak penuh sebelah jari. Maklumlah aku tak merayap kat blog dia orang. Tak pe lah tunggu perubahan dulu. Tu ar, orang niaga nak niaga plak. Tapi aku memang minat buat cup cake ne.....suka decorate2....sweet jer. Aku terlalu sibuk untuk seorang wanita yang bekerja membuat kerja sambilan membaking dirumah selepas waktu kerja. So, pandai2 lah membahagikan masa.

Thanks for Being My Friends