Tuesday, January 25, 2011

KELAM KABUT

Belum terlambat rasanya nak cerita kes kelam kabut pagi tadi. Gara2 nak cepat hantar BCT ke kilang. Siapkan izzul ke sekolah, buatkan bekal dia. Hari ni kejutkan dia jam 7pg. Tak nak awal sangat sebabnya nanti dia akan bad mood menunggu van lambat sampai. Van sampai jam 7.30pg. Dalam kelam kabut tu aku terlupa nak pakai cermin mata. Jadinya ketika memandu, mata jadi kecik, kepala pening migrain. Pikir2 apa hal ea? mungkin dah nak last2 period ne migrain muncul. Skali terperasan yang aku x pakai cermin mata. Susahkan hubby jer amik cermin mata kat umah. Jadinya, aku x balik umah mak untuk rehat tengahari. Dah mak call tanya kenapa x balik umah. Susah kalau dah rabun. Harap2 perkara sebegini x berulang lagi kalau x nyaya jer....sib baik tempat kerja x jauh sangat.


Click to enlarge: Tension and Migraine Headache Pain

Thanks for Being My Friends