Thursday, March 17, 2011

SHREK KEMBALI LAGI MENGHANTUI

Ingat lagi dengan shrek? Si gergasi berwarna hijau tinggal di paya. Sifatnya yang ganas dan rakus. Hik3x......sebenarnya cik rin pernah digelar begitu pada tahun 2006 semasa mengandungkan izzul. Kenapa? Ni lah salah satu puncanya kenapa cik rin di gelar shrek.





Masa mengandungkan izzul dulu banyak jugak lah benda yang terjahanam dengan tak sengaja di tangan cik rin. Contohnya, mop lantai arwah mertua, pam tandas di rumah sewa, 3 handle pintu kereta dan bermacam lagi. Tak ingat dah lama tu. Mungkin sebab tangan kebas tak berasa. Tapi ni baru 5 minggu, sabar je lah. Dan yang baru2 ni seperti gambar diatas. Ntah nak panggil apa. Rasanya cik rin dah bukak pelan cam biasa. Apa lah nasib. Handle kete tu sib baik murah, 1 RM10.Yang cermin ni ntah berapa harganya. Hubby tak marah sebab dia dah tahu perangai cik rin. 

(Dari itu hati2 ketika pegang apa pun, nyaya jer kalau patah. kalau ada spare part tak per........)

Thanks for Being My Friends