Wednesday, March 2, 2011

Permulaan yang Baik

Hari ni bangun pagi macam biasa, Tapi yang pelik bila pas gosok gigi, tak der morning sickness. Opssss.....nanti dulu, ada kelainanya. Bila cik rin masak @ tumis @ makan di waktu pagi(breakfast ler tu) mesti air liur banyak kat dalam mulut. Cam tengah terliur nak makan sesuatu. Gi opis tanyakan dengan misae. Jawapannya, itu adalah satu kebiasaan bagi ibu2 yang mengandung pada awalnya. Macamlah baru mengandung anak pertama cik rin ni. Orang kata setiap anak yang kita kandungkan akan membawa kepada sintom yang berbeza. Jangan ingat sintom berbeza, kelaminnya nanti juga berbeza. Lempar jauh2 kalau berperangsaka begitu ya. Tapi kalau allah nak beri cik rin baby girl, alhamdulilah syukur........teramat sangat. Tapi cik rin & hubby tak mengharap sangat. Cuma sikit jer sebesar hama.....hik3x. Tipulah kalau dah ada anak lelaki pastu tak mau baby girl. Ala tomei2 nya........Saja gatal2 tangan nak cek bila bersalin guna pregnancy calender DUMEX 26 Oct 2011. 
(Bila agaknya cik rin & hubby nak gi scan baby pastu buat buku kat klinik desa)

 Muhammad Izzul Haziq Bin Hazri
10 November 2006

Thanks for Being My Friends