Saturday, November 17, 2012

Family Day @ Padang MPPG

Sekitar family day MMHE 2012
Aktiviti wajib si ayah, dukung shiera. Tak larat ibu nak dukung adik lenguh tangan. tengok kecik jer tapi kus semangat.
Budak tak pernah gi family day, sama jer cam ibu dia. ha3x Raya sakan dia kat sana. Main sampai tak hingat dunia. Dah petang zzzzz dalam kereta.
Cute x saya? dengan tojang 2? Saya tengah tengok list aktiviti untuk hari ni.
Tengok ler si manje kanan air soya kiri burger. Tu untuk breakfast jer.

Si izzul beria-ia nak main panjat2 tu, skali pergi mak oi! ramai yang tunggu giliran. So, balik jer la.

 Jangan jelous, kami bergambar ngan MD & CEO MMHE. Mr. Dominique De Soras. Orang lain duk bergambar ngan artis.
 Dah nak balik tu ai! dia mai lagi x puas hati nak masuk gak.
 Khemah VIP kami nak numpang sekejap x boleh. Sebabnya masa ni hujan gerimis. Last2x .......

 Balik umah .......................Si ayah boring, diajaknya kami semua balik. Si izzul dapatlah mainan yang diidamkan. Shiera? penat didukung jer. Nak tunggu cabutan bertuah? hampeh! dah macam main nombor ekor plak. kena tengok kat tv la plak. kalau dah berkerumun macam mana nak tengok bukan dipanggil pun.
Ni jer rezeki untuk hari tu. 10 set breakfast ngan 10 set lunch. Sampai muak melantak KFC.  Bag cenderamata untuk family day dan dalam tu ada ler jajan ngan cokelat. Jadi ar.

Thanks for Being My Friends