Saturday, November 17, 2012

KONVO @ UNIKL

Pada 11 Nov. lepas sekolah Tadika Pintar Bistari & inovasi sekolah izzul ada menganjurkan aktiviti akhir tahun untuk pelajar 6 tahun. sebab derang dah tak sekolah lagi tahun depan. Izzul yang dah nak naik darjah 1 aku plak yang rasa yang dia dah macam tamat zaman persekolahan sekolah. Walhal panjang lagi perjalanan dia. Sekolah rendah, Menengah, Universiti kemudian barulah bekerja. Jauh lagi, sedih dia diakhir hari persekolahan, Disebabkan 9 Nov 2012 adalah hari terakhir bersekolah, so, cik rin ngan si ayah pun berpakat belikan goodies untuk birthday izzul untuk dihantar ke sekolah untuk dibahagikan kepada kawan2x. Birthday izzul sepatutnya 10 Nov. Ok , x per sehari awal. Asalkan dia dapat sambut ngan kawan2x.
 Izzul & Cikgu Ziela guru kelas 6 Arif

 Semua malu nak bergambar.............



 Bersama izi my best friend, anak dia pun 6 tahun dan sekolah di tadika pintar bistari cawangan Tmn. Scientex 1.

 Masa ni shiera zzzzz sebab penat tawaf 1 dewan

 Cenderamata dari sekolah sebab masuk persembahan tarian modern.

 Sebelum persembahan si ayah betulkan tali leher izzul. mana taknya belum lagi persembahan dia dah lari sana sini.



On the way balik singgah jap photo shoot. Cantik sungguh kawasan UNIKL ni, tenang jer.

Thanks for Being My Friends