Monday, October 29, 2012

MACAROON


 




Minggu lepas aku dapat buah tangan dari Syidah, my 2nd boss. Dia gi KL so dia janji nak belikan sesuatu kat aku. Mintak cokelat dapat macaroon......sedapnya..sekali dapat 6 biji. Sumpah! aku memang tak pernah nak merasa macaroon ni, Ingat biasa2x jer.  Tu ar..x cuba x tau. Patut ler ramai yang tergila2x kan macaroon ni ea. Rupanya sedap hingga menjilat tapak tangan. Tak per pas ni leh order ngan mamatiera plak. ea. Tq syidah...............si izzul bukan main suka lagi makan benda alah ni. sib baik aku tinggalkan 1 untuk si ayah. Dapatlah dia merasa......

p/s: x per nanti ibu buatkan ayah yer.....

Thanks for Being My Friends