Wednesday, October 31, 2012

FAMILY DAY


Salam pagi rabu 31.10.2012, Esok dah 1 november 2012. Cepatnya masa berlalu, ok2x nak cerita pasal FAMILY DAY @ MMHE. Cik rin rasa teruja sangat. Dah nak masuk 13 tahun bergelar pekerja baru skang dapat merasa family day. Masa kecik2x dulu join family day kat tempat kerja arwah ayah. Memang seronok, pergi melancong, ada sukan, makan2x dll. Tapi tu semua dah lama cik rin tak merasa. Seingat cik rin last trip ke Langkawi, Kedah. Tu pun cik rin ngan kakak cik rin tak pergi. Sebabnya cik rin demam. Lagi pun terhad untuk 3 orang anak jer. Yang lain2x tu kena bayar. So, disebabkan sakit duduk umah jer lah. Trip tu masa umur si nadia (ucu) sekolah rendah lagi. Lama giler. Rasanya cam tahun 1994. Lama kan? Ok, nampaknya cik rin & family dapatlah merasa suasana FAMILY DAY lagi. Walaupun x pergi melancong....Ok, nantikan gambar2x menarik yang akan cik rin ambil jumaat & sabtu ni. 

Thanks for Being My Friends