Friday, October 12, 2012

MANDI MANDA @ STAR HILL


Ahad yang lepas hazri's company bermandi manda di star hills golf resort. Lama gak ler mandi manda kat sini. Last masa ngandungkan shiera masa 9 bulan. Ni pun sebab tunaikan janji ngan izzul. Pas habis exam akhir tahun ibu belanja mandi kolam kat star hills. Aku ingat dia dah lupa, tiap hari tanya bila nak mandi kolam. Ok, layan jer  gambar-gambar yang sempat cik rin ambil.
Aktiviti Shiera ngan izzul, bosan tunggu ibu ngan ayah lambat bersiap. Derang pun buat ler apa yang patut. Anak-anak.............. 




























Ok, selesai sudah mandi manda kita pergi ke HOME FAIR @ PERSADA JOHOR pulak.

Thanks for Being My Friends