Monday, October 3, 2011

OUR ACTIVITY ON FRIDAY NIGHT

Jumaat malam tanpa dirancang awal. kami 2 keluarga iaitu noreen's & company serta Lin's & company bejimba2 di complex pusat bandar pasir gudang. Last minit baru tercetus idea. Lepas magrib dalam 8.30mlm baru kami sekeluarga ke pusat bowling pasir gudang. Family lin sampai dulu jadi derang ingat kami lambat sampai so, derang gi karaoke 1 lagu RM1.

Kebiasaan, ultramen x bleh bla.....

Muka mengantok tapi layankan gak ayah nak berbowling

Ibu dahaga manjang pose malu2 miau

Famili lin dengan baju merah menyala, x lupa sponsor kami mlm tu jajan twisties kena mau.......oleh hubby

Anak2 sibuk menyusun bola. "jaga2 kang jatuh kena kaki penyek"

Lagak ngeri oleh hubby sebab kelamaan simpan skil balingan bowling powernya selama 6 tahun. Sampai bersarang.


 Sengeh sebab dapat jatuhkan 10 pin......terer ar. Yang tu tangan mak buyong ea.

Tak lupa pose tos.....kepada tim lawan yang memang handal....

Memikirkan skil mana yang nak diguna pakai......





mak buyong x main bowling, jadi camerawomen jer. Jadi, wajib bergambar ngan lin satu2n ya pemain wanita malam tu.


Tos......sebab hubby dia memang terer main bowling....

Alfi Syakirin & Izzul Haziq

Kes sejuk.....




Pas penat main bowling kami jalan2 cari makan .....ni yang alfi cakap. memang perut melapor manjang. Nak cari tempat yang strategik dan dekat ngan umah. Boleh ler lepak2 kat sini. Aku makan nasi goreng cendawan, hubby nasi goreng paprik, lin & family makan nasi putih ngan soup tulang. dan sate untuk kami semua.








Ada gak yang numpang enterprem...anak tokey yang angkat tangan tu.

Thanks for Being My Friends