Wednesday, October 12, 2011

~~KFC LAGI~~

Sengih jer dapat makan KFC, gigi bila nak tumbuh?

Yang sebetulnya nak mainan jer tu.


Kan dah kata, dia tak sabar nak suh bukak plastik maninan kat situ gak.


 Mana tak badan naik, kfc sesaja. Abis dah tak tau menu apa nak lunch. Makan nasi dah bosan, mee pun sama, sup? tak lalu ler. Lagipun nak ke complex pusat bandar nak beli barang office sebelum cuti panjang. Ingat aku yang belanja hubby ngan izzul skali. Hubby plak yang nak belanja. Kita orang ni kadang berebut nak membayar, he3x..ada plak ea? Paham2 jer lah takkan nak suh hubby semua yang bayar kalau kita bekerja. Isteri yang bertimbang rasa. Ni nak tambah ahli keluarga, aku siap pesan ngan izzul

Ibu: pasni kita kena kurangkan makan fast food ea, tak bagus tau
Izzul: kalau mainan ibu?
Ibu: Pun sama dah tak boleh beli. 
Izzul: mainan pangkah ea ibu? Buku boleh ea?
Ibu: Buku boleh beli, tapi jangan asyik beli tapi tak gunakan.

Jap jer tu promise dia, kang kalau aku tak nampak, konfem dia pujuk ayah dia suh belikan. Siap buat muka cam kucing cerita shrek.
 Ala-la comelnya....siapa tak luruh hati oi!

Thanks for Being My Friends