Thursday, July 7, 2011

TERLEBEY SUDAH........

http://image.shutterstock.com/display_pic_with_logo/576460/576460,1270958936,5/stock-vector-busy-mum-50651059.jpg


Hari ni teramat rajin nak meng updatedkan post, apa hal agaknya ya? Nak kata melalui hari2 yang menyenangkan tak sangat kot. Bagun pagi lambat gara2 MENERIMA gangguan seawal jam 2.45am. Bangun pun kelam kabut, mandikan izzul siapkan bekfes dia dan tempatkan dia di sekolah, minta maaf ngan teacher izzul, buat alasan izzul dah bangun tapi masih golek2 atas katil. Itu benar! boleh dia jawab "izzul penat lah nak tido lagi". Dan beri arahan pada ibu suh buat mee pedas....tak sempat ler..just bekal roti coklat jer........  Sempat lagi bayar duit pengasuh, cot cet cot cet express, pusing2 cari driver van sekolah izzul sebab baru nak bayar duit van. Terus melayukan wajaku ke tempat kerja. Agaknya next year cam manalah rutin harian aku bermula ya? Tahun depan bergelar "IBU BERANAK 2" .

p/s: Aku cuma "BERANAK" 2. kenapa tahun depan walhal nov ni due date. sebab tahun depan start keje..... sila abaikan yang terlebey tu.

Thanks for Being My Friends