Wednesday, July 6, 2011

NGANTUK TAHAP GABAN

http://www.mychildhealth.net/wp-content/uploads/2009/02/baby-sleep.jpg

Hari ni macam tak cukup tidur untuk jumlah yang banyak sangat. Rasanya mata ni dah tak boleh nak bukak. Ngantuk kerana:-
1. Tak boleh tidur cuaca malam hari panas.
2. Risau yang tak tentu arah, kerap dengar bunyi yang mencurigakan sebab pagar rumah tak siap lagi. Sentiasa
    berfikir negetif takut2 pencuri ke perompak datang menjengah cari barang2 terpakai.
3. Asyik mimpi bukan2 jer. Pasal hantu ler....mimpi orang yang tak sepatutnya aku mimpikan.

Mana taknya ngantuk, kalau jam 3,4 pagi baru leh lelapkan mata. Dah tu bagun pagi nak siapkan anak sekolah dan ngan aku sekali berebut nak ketempat kerja. Macam manalah kalau dah ada baby nanti ya? Mesti macam2 aku lupa nak bawak, cermin mata kena standby dalam kereta kalau tak selalu ler lupa nak pakai. Rutin harian pun kena cut down...jangan tidur lewat malam. Sekurang-kurangnya 9.30mlm zzzzzz.....

Thanks for Being My Friends