Tuesday, June 28, 2011

TIME TO INJECTION

Salam semua, hari ni turn gi klinik cb. Sampai ngantuk2 tunggu turn. Bila dah ceq perut ingat boleh balik. Sekali kena injet ATT plak. Adui! sakitnya bila ubat masuk, lenguhnya....walau macamanapun kena gak drive. Aku bernasib baik sebab cik nurse double ceq kat buku pegnant. Ada ke nurse yang ceq perut kata aku naik 1.6kg dlm masa kurang 1 bulan. Mak oi! gemuk ler aku cam tu. Last2 double ceq naik 0.8kg jer. Hah! selamat, kalau x 3 hari berturut2 aku kena ceq tekanan darah kat klinik. Dah lah jauh ngan tempat kerja. Tak sanggup. Baby lam perut pun tak reti diam berjoget2 sebab lama giler aku duk menunggu. Sib baik x tertidur, sangap tak usah citer banyak kali.......he3x...ni lenguh lagi ni. Dia kata 2 hari baru hilang kebas.....

Thanks for Being My Friends