Thursday, June 30, 2011

IKUT JEJAK MISAE

Misae, aku baru nak masuk 3 story horror drama. Best gak mysoju.com ni, aku tengok hansel & gretel versi korea, Apartment 1303, The hunted apartment. Tapi yang tak bestnya apartment 1303 semuanya mati ngan heroin2 skali. Hansel & gretel plak bukan cam omputih nya. Ye la dia makan rumah yang dibuat dari makanan. Tapi ni dia boleh bayangkan apa sahaja yang mereka bertiga ni mahukan. Ayah dan ibu yang baru! Dasyat ketika mereka kecil, disiksa....kemudian mereka balas dendam kepada orang dewasa yang tersesat masuk kedalam hutan. Memaksa mereka tinggal dengan budak bertiga ini. Mengikut arahan mereka.

 The hunted apartment pula mengisahkan budak perempuan yang dirogol oleh bapanya yang mabuk, cerita ni cam tak best sangat....semua mati, kecuali budak perempuan yang sama nama ngan hantu tu jer hidup. Jiran2 yang dah tinggal kat apartment tu tak boleh pindah kecuali ada yang datang menyewa dan mengantikan mereka. Kesian......

Yang ni plak Apartement 1303, pun semuanya mati jatuh dari balkoni tingkat 13. Semuanya penghuni apartment 1303. 

Thanks for Being My Friends