Monday, September 9, 2013

KE BUKIT LAYANG2 @ EXPO AGRO

Sabtu lepas kami 4 beranak meneroka hutan di bukit layang2 pasir gudang. Gempak giler early posting....he3x...Kami ke expo agro..tengok cam tak dapat sambutan sangat. Sebabnya tak ramai sangat yang datang cam festival layang2 sedunia. he3x....Sebelum gi open house kat Nusa Damai kami singgah jap lah jengok2 apa yang ada kat tasik layang2 ni. Banyak jugak tangkapan dapat dibuat setelah sesi terjah 1 persatu tempat aku jelajahi. En.Suami jeling2 kat aku tandanya stop2 lah belanja.  Ok layan jer gambar ni semua k.
















Thanks for Being My Friends