Wednesday, July 22, 2009

MY NEW LIVING ROOM CUM DINING ROOM


































































































Tajuk macam grand sangat, tapi hakikatnya cuma pusing2 tu jugak bendanya. Kita memang suka galihkan barang kat umah, risau benda tu asyik kat situ jer....kalau dia boleh cakap agaknya apalah yang akan dia kata kat kita. Tapi yang bestnyer living room kita dah tukar cat hijo...suka sangat...lagi2 kat meja console tu.....tetiba jer dapat idea nak buat cam tu...piring tu pun yang terbaru yang kita ada. sekuntum bunga rose. Dulu umah kita tak der meja makan tapi sekarang dah ada dengan harga RM200 + RM50 charge for transport ku telah miliki meja makan( second hand) jadilah...yang lawaknya...bila dah ada meja makan anak bujang ku pun " ibu cepatlah masak aziq nak makan nie, lapar" amboi2 macam jakun lah plak budak ni....

Thanks for Being My Friends