Wednesday, July 8, 2009

7/7/2009

Kerja giler ari nie....maksudnya sungguh kurang bernasib baik. mana taknya. baru start niaga kalau ada order kena buat penghantaran barang so semalam masa rehat gi belanja barang dapur dulu ngan hubby. pas tu makan th ari dan solat zohor. balik singgah jab kat p.pos masai. mak oi ramainya orang....amik borang jer...call p.pos pasir gudang tanya kalau kat kota masai leh buat penghantaran barang. dia kata boleh. dah sampai kota masai beratur naik panjang hujan renyai. bila sampai turn alamak tak boleh lah kak sini pos laju jer.....giler......giler....cuba tanya pos laju baper...dia kata 1 tu RM15++ dan satu lagi RM20++. memang kerj agiler. gi p.bandar. bila sampai turn kita nak amik tiket parking "out of sevice" lak malangnya nasib..........nasib baik kat p.bandar tak ramai orang mana taknya dah pukul 3 lebih. bila dah siap antar barang...leganya........ne lah nasib...orang baru nak meniaga.....

Thanks for Being My Friends