Friday, September 28, 2012

POT LUCK JUST FOR LADIES @ QA/HSE

Jamuan ni khas buat syidah my sifu, Aku ngan ila serta rakan2x yang lain mula2x rancang nak buat pot luck kecil-kecilan. Tapi x sangka ramai yang naik join. So jadilah big pot luck. Yang x syoknya sotong ketupat aku basi gara2x aku lupa nak masuk peti sejuk, sementara tunggu lunch baru makan. Hanya tapai pulut jer lah yang boleh dimakan. Pot luck ni untuk raikan sekembalinya syidah bertugas. Rindu gak ngan dia. Bosan ler bila kerja tak der arahan. Tak tau nak wat apa. Tak der kawan nak berbual sakan. he3x...... Buat syidah dan suami cubalah lagi dengan bersungguh2x. Syidah semoga cepat sembuh dan happy go lucky. Insyalah, tuhan sentiasa akan memberi kita rezeki dalam segala bentuk. Semua yang terjadi ada hikmahnya. So,....mari kita saksikan ibu2x...berposing sakan.




































Thanks for Being My Friends