Wednesday, August 21, 2013

HAIZAQ NAUFAL

Selasa subuh dalam jam 2.00 pagi naufal terpaksa dikejarkan ke HSA kerana batuk & demam yang tak henti. Masa raya hari ahad lepas batuk naufal dah nampak teruk. Tak sangka kena masuk hospital. Semalam aku, husband, mak & adah pergi melawat naufal di HSA. Tengokkan keadaan naufal menyayat hati ini. Sedih tengokkkan naufal yang tak henti nangis, pantang ibu dia gerak sikit dia dah menangis, nak kena sentiasa dipeluk. Maklumlah tengah tak sihat. Ucu cakap bila nurse amik darah naufal dan naufal nangis, ucu pun turut nangis sama. Siapa tak sayang anak......bila aku pergi melawat naufal kat HSA rata2 yang menjaga anak semuanya ibu2. Sedih dan sayu melihat keadaan anak2 yang sakit kat hospital. Aku memang tak sunggup.

Thanks for Being My Friends