Wednesday, August 15, 2012

KUIH RAYA 2012
























Alhamdulilah sambutan kuih raya 2012 menggalakkan, ramai yang membeli. Beli dah boleh merasa kuih lagi ramai yang mengorder. Thanks misae, geng2x mmhe, dan familyku yang supportku..ceh wah! dah macam nak amik award plak.......Kuih memang sedap, bila enginier pat ofis aku complain kuih kurang rasa dan ada hangus skit...alhamdulilah boleh tukar sey......apa lagi aku pun ceq balik kuih2x aku yang lain....ok 1 ada yang terhangus.....alhamdulilah dah dapat ganti.......Tahun ni aku punya kuih raya free. So cik abang sayang jimat ler yer duit yang dah budget tuk raya 2012 yer? Apa pun tahun depan insyaalah akan berjualan lagi.  Ni sebahagian yang di order, yang x der order aku tak amik gambar............Kuih home made dan memang sedap. Banyak dapat pujian dari yang membeli.


Thanks for Being My Friends