Monday, October 12, 2009

KAWAN BLOG


Hari sabtu 10/10/2009 kawan2 blog datang umah kita seperti kak yah, kak lia ngan kak eija serta anak dan adiknya....tu pun last minit baru tau...makan kuih jer....masa dia org datang kawan kita dari senai pun datang bersama 4 org anaknya....so tak leh lah nak amik2 gambar sangat...bebudaklah katakan......tapi kawan2 blog ne best peramah....terutama kak yah....rugi tak dapat gi umah kak yah.....tgk kat blog jer dah lawa belum gi tgk secara live...eeee rugi2....tu la masa kak yah call kita tengah kemas umah, dahlah belum masak, hubby balik kerja kul 3.30pm....pastu hubby call plak cakap kawan dia nak datang. kalang kabut masak......apa pun korang memang best.....rumah korang pun cantik2...cuma umah kita biasa2 jer....malunya...barang umah pun murah2 jer.....malu2......seronok dapat join korang....

Thanks for Being My Friends