Tuesday, June 30, 2009

boring

Bosan sungguh ari ne. ye lah baru mula nak berniaga. dah lah tak pernah pegi kursus. orang niaga sibuk gak nak niaga gak. Dah kata dah tak de orang yang kenal ngan noreen @ ezann sapa lah nak jenguk dan beli barang awak wei. gulung tikar ler gamaknya. jual barang entah apa entah. harga pun apa entah. bila kita cakap ngan abg kita dia senyum jer.."abang ayang nak niaga lah barang yang ayang mampu beli. nak kerja part time kat kedai runcit anak tak de orang nak jaga. nak meniaga direct selling tak pandai nak cakap ngan orang. ha...u yang ayang jual barang kat blog. ayang tengok orang lain leh niaga. suami kita senyum jer...no respon. cuba nasib....malah blog kita pun tak selalu diupdatekan......hidung tak mancung pipi tersorong2..memang kemek pun hidung ne....apalah nasib...

Thanks for Being My Friends