Monday, February 20, 2012

HAIZAQ NAUFAL BIN MOHD HARDI

Salam, lamanya tak berblog. Seronoknya dengan kehadiran ahli baru dalam keluarga besar kami. Cahyamata Nurul Nadia & Mohd Hardi lahir pada 2.30 pagi khamis di Hospital Sultan Ismail. Dah bergelar ayah & ibu adikku yang bongsu. Selamat menempuhi waktu tidur yang tak cukup2 dan keseronokkan melayan kerenah ibu berpantang & baby comel.

Friday, February 10, 2012

KHAS BUAT MISAE

Salam misae aka mah, he3x......aku suka giler buat suprise kat orang. Lagi2 sembunyi belakang pintu ofis sambil pegang kamera ngan kek harilahir. Ala, baru sekali aku buat cenggitu kat ko. Rindunya nak ketawa terbahak2 tak hingat dunia ngan ko. Kemain lagi aku plan nak wat suprise kat ko suh si nova letak present ni atas meja ko. Tapi asyik tak sempat aja nak ngantar kat umah si nova. Last2 aku sendiri yang kasi kat ko. Harap sudi terima, x der apa nak kasi kat ko ni jer wat masa ni. Kat kad tu yang nyorok belakang tiang tu aku ler........Sayang mah......forever.

Thanks for Being My Friends